Hurda ve Atık Alüminyum Toplama

Haksan Metal,  Fabrikamız bünyesinde tüm gelen hurda metal atıklar ana metal gruplarına göre ayrıştırılmaktadır. Hurda metal atıklarınızın toplanması ve ayrıştırılması şirketimizin hizmetleri arasındadır. Ülkemizin neresinde olursanız şirketimiz ile iletişime geçmeniz durumun da siz değerli müşterilerimize en iyi fiyat ve en kaliteli hizmet verilecektir. Hurda metal atıkları ile ilgili gerçekleştirilen işlemler ülke ekonomisine yararlı faatliyetlerdendir.

Toplama, ayırma ve ticaretini yaptığımız başlıca ürünlerimiz;

Hurda bakır, soyma bakır, lama bakır, boru bakır, hurda bronz, fosfor bronz, hurda sarı, araiş sarı, sarı radyatör, hurda pirinç hurda kalay, hurda kablo, hurda çinko, çinko levha hurdası, hurda kurşun, kurşun levha hurdası, hurda alüminyum, tel alüminyum, jant alüminyum, ofset alüminyum, piston alüminyum, profil alüminyum, araiş levha alüminyum, alüminyum levha sac, kutu alüminyum, hurda paslanmaz, hurda krom, hurda nikel, hurda demir, elmas hurda, karbür hurda, tungsten (Volfram)  Değerinde hurdalarınız alınmaktadır.

Türkiye‘nin her bölgesinden hurda metal ürünlerinizin toplanması hizmetini size vermekteyiz. Bizimle sitemizde yer alan telefon numaralarından iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp
Haksan Metal
Haksan Metal
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1